SSL Certificaten

Als er op een website financiële transacties plaatsvinden (bijvoorbeeld internet bankieren of online aankopen via webshops), of er als persoonsgegevens van gebruikers worden gevraagd, dan is een SSL (secure sockets layer) certificaat onmisbaar.

SSL is een encryptie protocol, waardoor gegevens beveiligd (encrypt) over het internet verstuurd worden. Met een SSL certificaat biedt u gebruikers zekerheid over de identiteit van uw website, zodat deze weten dat er geen sprake is van bijvoorbeeld phishing. Ook ziet de gebruiker dat er veilig met zijn persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Webpagina's met een SSL certificaat zijn namelijk te herkennen aan het slotje in de adresbalk van de browser, aan 'https' aan het begin van de domeinnaam of bij een Extended Validation (EV) certificaat aan de groene adresbalk.

GlobalSites biedt diverse SSL certificaten aan, geschikt voor verschillende doeleinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een SSL certificaat, neemt u dan contact met ons op.