Shared Webhosting

Bij GlobalSites wordt een webhosting pakket standaard geleverd inclusief domeinnaam (1). Vanaf het kleine hosting account krijgt u de mogelijkheid om uw hosting account te beheren via administratiepagina Plesk. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld zelf nieuwe e-mail accounts kunt aanmaken of deze aanpassen, beveiligde mappen kunt aanmaken en nog veel meer.

Onze shared hosting servers staan ondergebracht in het datacenter van ProServe in Alblasserdam.

  Parkeerpakket Minimaal Klein Middel Groot
Webruimte (2) Geen 1 Pagina 50 MB 100 MB 500 MB
Domeinnamen (3) 1 1 1 1 1
Subdomeinen 0 0 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Dataverkeer (p/mnd) fair use fair use fair use fair use fair use
POP3 mailboxen 1 1 5 10 25
Mail aliassen 1 1 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per jaar (€)(4) (5) 25,00 50,00 150,00 200,00 250,00
 
E-mail virusscanner Ja Ja Ja Ja Ja
E-mail spamfilter Ja Ja Ja Ja Ja
Webmail Ja Ja Ja Ja Ja
HTTPS Nee Nee Ja Ja Ja
Toegang via FTP Nee Nee Ja Ja Ja
CGI-Bin Nee Nee Ja Ja Ja
PHP4 / PHP5 Nee Ja Ja Ja Ja
MySQL database (6) Nee Nee Nee Nee Ja
Persoonlijke administratiepagina Nee Nee Ja Ja Ja
Dagelijkse backup (7) Nee Ja Ja Ja Ja
Statistieken Nee Ja Ja Ja Ja
 
  1. Bij alleen domeinregistratie of parkeerpakket worden eenmalig setupkosten in rekening gebracht.
  2. Het grote webhosting pakket kan worden uitgebreid met 100 MB à € 15,00 per jaar.
  3. Onze webhostingpakketten worden allemaal standaard geleverd inclusief een domeinnaam. *
  4. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
  5. De prijs van een parkeerpakket is geldig voor een .nl, .com, .eu, .net en .org TLD. Neem voor de prijs van de overige TLD's even contact met ons op.
  6. U kunt uw webhosting pakket uitbreiden met een MySQL database à € 15,00 per jaar.
  7. Mocht u belangrijke bestanden hebben overschreven of kwijt zijn geraakt, dan kunnen wij deze voor u - tegen uurtarief - proberen te herstellen.

* Voor de registratie van bepaalde top-level domeinen kan echter een meerprijs gelden. Deze is afhankelijk van de desbetreffende instantie. Neem daarom voor de registratiekosten van een dergelijke domeinnaam eerst even contact op. Voor het later bijwerken van uw DNS zone of het wijzigen van WHOIS informatie rekenen wij € 15,00.

Hieronder vindt u de belangrijkste onderdelen van onze webhosting pakketten.

Spam Filtering

Wereldwijd ergeren dagelijks bijna alle internetters zich aan de grote hoeveelheden ongewenste reclame die zijn in hun e-mail box ontvangen: spam. Meer Informatie

Naar schatting bestaat 40% van het wereldwijde e-mail verkeer uit spam. Dit percentage is nog altijd stijgende. In de strijd tegen spam maakt GlobalSites gebruik van haar eigen spamfilter; een aparte server die enkel wordt ingezet voor het scannen van e-mail berichten en dus het verwijderen van spam, phishing en virussen.

De e-mail van GlobalSites klanten met een hostingpakket wordt standaard gefilterd door het GlobalSites Antispam filter. U hoeft om hiervan gebruik te maken geen bijzondere instellingen te gebruiken of extra handelingen te verrichten.
Onderdeel van het Antispam filter is de administratiepagina waarop u per domein en per mailbox instellingen kunt bijwerken. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke manier het Antispam filter uw e-mail filtert.

Hosting op een stabiel platform

Wij hechten veel waarde aan de snelheid en de beschikbaarheid van uw
website. Meer Informatie

Daarom investeren wij regelmatig in de aanschaf van nieuwe servers en zijn we altijd bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal te houden. Uw website wordt bij ons gehost op één van onze snelle LAMP* servers in het XS4all datacenter in Amsterdam. Dit datacenter heeft meerdere verbindingen met de Amsterdam Internet Exchange; een van de belangrijkste knooppunten van het internet.

* LAMP staat voor de combinatie Linux Apache MySQL PHP, algemeen erkend als het meest stabiele en betrouwbare platform voor uw website.

Dagelijkse Backup

Van alle webhosting pakketten wordt dagelijks een volledige backup
gemaakt. Meer Informatie

Mocht u ooit een bestand kwijtraken, per ongeluk verwijderen of een oudere versie van een bestand nodig hebben dan kunnen wij deze voor u terugplaatsen uit onze backup.